Sommerhilsen fra Elin

 

Bygdekvinnelagene i Nord-Trøndelag gjør en fantastisk innsats i lokalmiljøet og skaper gode, artige og interessante møteplasser for mange andre bygdekvinner rundt dere!

Sommerhilsen fra Nord-Trøndelag Bygdekvinnelag

 

Bygdekvinnelagene i Nord-Trøndelag gjør en fantastisk innsats i lokalmiljøet og skaper gode, artige og interessante møteplasser for mange andre bygdekvinner rundt dere!

 

Vårt høringsinnspill til regionreformen var i kortversjon i tråd med vedtektsendringene dere sendte inn fra årsmøtet i 2018: muligheten skal være der for at fylkeslagene får bestå som de gjør i dag, vi finner ingen gode grunner her og nå for å gjennomføre en fylkessammenslåing mellom STBK og NTBK.

Styrets har til nå hatt 4 styremøter, derav 2 på telefon og 2 fysiske møter. Vi har satt oss inn i de områdene som er i fokus i Norges Bygdekvinnelag om dagen, og vil i august lage et nyhetsbrev til dere om høstens aktiviteter!

 

Lykke til med tradisjonsmatskoleprosjektet til de lagene som har søkt prosjektmidler i NBK: Skage, Stjørdal, Grong, Hegra, Sparbu og Skjelstadmark - og lykke til med alle gode tradisjonsmat-arrangement i lokallag utenfor prosjektet. Daglig drift med slikt fokus gjør at vi lever opp til Unescos kulturarv som vi er utvalgt til å representere innen tradisjonsmat!

 

Vi inviterer til Regionsamling 13.-14. september på Backlund Hotel i Levanger - se egen invitasjon vedlagt! Påmeldingsfrist 20. august! Flott om dere tar med dere flere fra lokallagsstyret og medlemmer som kanskje kan være aktuelle inn i neste års styre? Vi vil ha samlingen sammen med STBK i år - vi gleder oss til å treffe mange av dere og ser frem til et nydelig måltid, ei koselig kveldsstund sammen - og et innholdsrikt kurs på lørdagen for både overnattende og tilreisende!

Inspirasjonssamlingen i Trondheim er 8.-10. november: bli med! Vi sender dere mer informasjon om dette i august!

Vi vil oppfordre alle lokallag i NTBK om å være bøssebærere under årets TV-aksjon den 20. oktober. Pengene går i år til CARE: å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

 

God og velfortjent sommerferie til alle flotte lag i Nord-Trøndelag Bygdekvinnelag!

 

Hilsen Elin, fylkesleder

Bli medlem