Kle Norge i grønnsakhager!

..skiver gartner Anders Nordrum 17.november 2019 på siden datsja.no. Og det kan vi vel ikke si oss annet enn enig i!

Hjertet, hjernen og gartneren bak norges største facebookside for grønnsaksdyrkere - «Grønnsaksdyrking i Norge» - henter sin kunnskap og inspirasjon fra kjøkkenhager på islands skarpe lavajord, datsjaer i Sibir, russlands svartjordsbelte, norske og skandinaviske kjøkkenhageentusiaster og ikke minst fra sin egen hage på Jessheim. På spørsmål om hva målet med siden er, svarer Gunn Marit Apeland: Å kle Norge med grønnsakshager! Facebooksiden med drøyt 18200 engasjerte følgere, bidrar til erfaringsdeling og matvareberedskap på sitt aller beste.  

Her kan dere lese mer:

https://www.datsja.no/blogg/2019/11/17/kle-norge-i-grnnsakshager?fbclid=IwAR1aw7z9Y1aiaWMOOKkNyb78eSaygdprmsTKEj78PLkZP5g-cGhD_6R2MGo

Bruk vintermånedene til å forberede kjøkkenhagen. Har du en stor eller liten grasbakke/plen? Det kan lett bli din nye kjøkkenhage. Så slipper du den meningsløse plenklippingen og kan glede deg over egendyrkede grønnsaker. Begynn enkelt og gled deg over mestringsfølelsen. Ikke dvel ved det du ikke synes du lykkes med, gå videre og prøv noe annet!

Bli medlem