Sommerhilsen fra styret i Vestfold Bygdekvinnelag

Hei alle lokallagsledere,
styremedlemmer og bygdekvinner.

Vi i fylkesstyret ønsker dere alle en riktig deilig sommer
og håper dere får nyte alt det sommeren har å tilby.

Den uvanlige våren har satt sitt preg på hele samfunnet, og også på aktiviteten i Norges Bygdekvinnelag. Derfor ønsker NBK å markere starten på bygdekvinnelags-høsten med brask og bram! Bygdekvinneuka - en pangstart på høsten, 20. - 30. august 2020, skal markere at vi er tilbake i gjenge med vanlige aktiviteter etter våren og sommeren. Alle lokallagsledere skal ha fått mail om dette fra NBK, Vi i fylkesstyret vil oppfordre alle lokallag til å sette sitt preg på sitt lokalsamfunn i disse dagene, vi tror det er viktig å komme godt i gang igjen etter denne spesielle tiden.

 

Her er en bitteliten forsmak på aktiviteter som kommer til høsten..
Mer informasjon og invitasjon kommer selvsagt, men datoer kan jo noteres – for det er mye vi bygdekvinner skal rekke 

Inspirasjonskveld onsdag 30. september 2020, 18.30-21.00
Vi jobber med å sette sammen et program som kan være inspirerende og lærerikt.

Styrevervsamling tirsdag 18. november 2020, 18.30-21.00
Denne kvelden skal være nyttig for nye og sittende styremedlemmer. Det blir litt informasjon om og fra organisasjonen, men mest tid til Kafedialog med ide- og erfaringsutveksling og diskusjon av viktige problemstillinger.

Vi vil også benytte sjansen til å takke for et godt årsmøte, som vi heldigvis rakk å gjennomføre før situasjonen eskalerte, samt en flott Bygdekvinner på hurtiglading med fantastisk deltagelse. 
                                                                                              

Helt til slutt vil vi oppfordre dere til aktivt å følge med på Bygdekvinnelagets og Vestfold Bygdekvinnelags hjemmeside og hvis du er på facebook, håper vi du følger Vestfold Bygdekvinnelag.

 

 

Hilsen styret i Vestfold Bygdekvinnelag

GOD SOMMER

Bli medlem