Tradisjonsmatskole i Byneset Bygdekvinnelag: Kjøtt

Tidspunkt: 
Mandag, 14. oktober 2019 - 17:30
Sted: 
Spongdal skole, skolekjøkkenet

14.

okt

Byneset Bygdekvinnelag inviterer til kurs i tradisjonell kjøttmat. 

Bynest Bygdekvinnelag arrangerer flere tradisjonsmatkurs i løpet av 2019. Vi vil at så mange som mulig skal få mulighet til å lære litt om den «matskatten» våre foreldre og besteforeldre ble kjent med i sin oppvekst.

I oktober blir det kurs i tradisjonell kjøttmat. Lær å lage kjøttrull, leverpostei, sodd og sylte.

Tid: Mandag 14. oktober klokka 17.30

Sted: Spongdal skole

Kursavgift: 250 kroner for medlemmer i bygdekvinnelaget, 300 kroner for ikke-medlemmer

Påmelding til: Ingegjerd Opland, e-post ingegjerd_opland@hotmail.com

Påmeldingsfrist: 24. september

 

Velkommen på kurs! 

Se også neste kurs i Tradisjonsmatskolen: 18. november: Bakst

Tradisjonsmatkurs hos Byneset Bygdekvinnelag
  • 14. oktober: Kjøtt
  • 18. november: Bakst
  • Påmelding på e-post til ingegjerd_opland@hotmail.com
  • Påmeldingsfrist 24. september for begge kursene
Bli medlem