Lær å lage sylte og rull

Tidspunkt: 
Lørdag, 9. november 2019 - 9:00
Sted: 
Øyer Ungdomsskole, Hundervegen 85, 2636 Øyer

09.

nov

Øyer Bygdekvinnelag inviterer til kurs i julens tradisjonelle pålegg. 

Velkommen til samling i Tradisjonsmatskolen!

Sylte av svinekjøtt er det mest tradisjonsrike vi kan ha i Øyer. Det blir ikke brukt hode, men andre deler av grisen. Rull av lam er også godt pålegg. Her blir det brukt slagside med avskjær og ekstra kjøtt til å fylle i.

Vi går gjennom hvordan vi lager sylte og rull, men sluttproduksjonen må gjøres hjemme siden det er en prosess som krever både at pålegget skal godgjøre seg før koking, og flere timer med trekking og pressing til slutt.

Vi skaffer råvarer.  Det blir sendt mer detaljer til de som melder seg på.

 

Tid og dato: Lørdag 9. november kl. 9.00-15.00

Sted: Øyer Ungdomsskole

Kurset er forbeholdt medlemmer, men andre kan bli med dersom det er plass.

Kursavgift kr. 200,-/ 300,- for ikkemedlemmer.

Påmelding innen 4. november til Gudrun H. Høvren, tlf. 977 31 097, e-post g.hoevre@gmail.com eller Astrid Stubrud, tlf. 476 25 629, e-post a-stub@hotmail.com 

 

Velkommen på kurs! 

Tradisjonsmatkurs med Øyer Bygdekvinnelag
  • Lær å lage sylte og rull
  • 9.11. kl 9-15 på Øyer Ungdomskole
Bli medlem