Hopp til hovedinnhold

Tjølling Bygdekvinnelag

Tradisjonsmatskolen


Medlemmer, lokallag og fylkeslag i Norges Bygdekvinnelag har gjennom hele organisasjonens historie tatt vare på, og fremmet norsk matkultur. 

Tradisjonsmatskolen er en ny storsatsing på mattradisjoner og formidling i Norges Bygdekvinnelag. Nesten 160 lokallag har vært med på prosjektet og arrangert kurs i tradisjonsmat i 2019.

Tjølling Bygdekvinnelag har i 2019 gjennomført to kurs i tradisjonsmat. I Juni arrangerte vi Pølsekurs på Tjodalyng skolekjøkken med 14 deltagere. I Oktober arrangerte vi kurs i fermentering hos Karen K. Hellenes med 8 deltagere. Vi har lært mye nytt og hadde det veldig hyggelig på kurs. Kursene var åpne for alle interesserte. Vi gleder oss til å arrangere flere kurs og spre kunnskap om norske mattradisjoner. Velkommen på kurs!