Hopp til hovedinnhold

Buskerud Bygdekvinnelag

Møtebordet

Styremøte

Kaffepause

Kaffepause

Kuene skal hjem

Kuene skal hjem

Bli kjent kveld

Trivelig sosialt samvær

Vi fulgte de et stykke på veien

Vi fulgte de et stykke på veien

Tilbake på Grøset

Tilbake på Grøset og flere møtesaker

Rømmegrøt må en jo ha når en er på setra

Rømmegrøt må en jo ha når en er på setra

Inn til siste inspurt

Inn til siste inspurt

Styreseminar


2 dager på Grøset seter

Etter å ha jobba som budeie på Grøset seter i sommer, så fikk jeg låne setra til et 2 dagers seminar i styret vårt. På sakslista var hovedsaken planlegging av inspirasjonsdag den 30. oktober som vi skal ha på Lampeland. Det er snart valg og Norges Bygdekvinnelaget har fire saker vi ønsker å profilere, det er jordvern, skolemat, frivillighetens betydning og høyhastighetsbredbånd i distriktene, saker som er viktige for bygdene våre. Vi diskuterte verving, for vi trenger flere medlemmer og aktive bygdekvinner til å videreføre arbeidet vårt, eller kanskje gjør helt andre ting for å få et aktivt bygdemiljø. Vi fikk i oppdrag av årsmøtet å lage en mer konkret arbeidsplan, så vi har starta med å lage et årshjul der vi skal sette inn aktiviteter og frister gjennom året. Fullstendig referat fra møtet vil bli lagt ut på nett når det er klart.

Siden vi hadde samling over to dager, er det viktig at vi benytter tiden til å bli kjent, noe vi håper gjør at sammarbeidet og diskusjonene kan bli friere og resultatene bedre. Så tirsdag kveld hadde vi en trivelig samling med ost og kjeks ,og praten gikk uavbrut.

Onsdag startet med frokost, og i første pause ble det en liten luftetur da vi fikk oppgaven med å få kuene på hjemvei. Etter at saksisten var ferdigbehand vendte også vi nesen hjemover.

Stor takk til Bjørn Karsten som både stekte sveler og kokte rømmegrøt til oss, og ikke minst hjertelig takk for lånet av setra.