Hopp til hovedinnhold

Hedmark Bygdekvinnelag

Brøttum Bygdekvinnelag fra tidligere års "Krafttak mot kreft".

Brøttum Bygdekvinnelag fra tidligere års "Krafttak mot kreft".

Bygdekvinnene med på Krafttak mot kreft 2017


"Krafttak mot kreft" er Kreftforeningens årlige bøsseaksjon, og i 2017 går aksjonen mellom 6.-18.mars.

Kreftforeningen og Hedmark Bygdekvinnelag har i flere år samarbeidet under innsamlingsaksjonen "Krafttak mot kreft".  Vi i Kreftforeningen er utrolig takknemlige og ydmyke over at Bygdekvinnene har gjort årsmøtevedtak på at de vil støtte aksjonen. Dere en utrolig viktig aktør i aksjonen, og har vært det de siste 11 årene. Til sammen har Bygdekvinnelagene i Hedmark og Oppland samlet inn nesten 6.4 millioner kroner! Det er helt fantastisk!

Hva samles det inn til i 2017

I Krafttak mot kreft 2017 går pengene vi samler inn til forskning for de som lever med uhelbredelig kreft og tilbud for å bedre livskvaliteten til pasienter og pårørende.

De lokale Bygdekvinnelagene bidrar på ulike vis; noen går fra dør til dør, andre står på butikk, mens andre velger å gi et pengebidrag. All innsats betyr like mye, og er viktig for at Kreftforeningen skal nå sitt mål: Å samle inn mest mulig penger til de som lever med uhelbredelig kreft. Vi vil gjøre uhelbredelig levelig.

Egen tv-sending

Nytt av året et at vi lørdag 4. mars starter Krafttak mot kreft med egen tv-sending. Det eksisterende, og populære programmet «Hjemme hos Kloppen» på TV2, skal gjøres om til direktesending med Krafttak mot kreft som kveldens hovedoverskrift. Solveig inviterer gjester til gode samtaler, det blir musikk, underholdning og selvsagt muligheter til å støtte aksjonen. Følg med for mer informasjonJ

Har du lyst til å bidra?

Vi håper på god oppslutning fra bygdekvinnene i Hedmark også i 2017.
Har du lyst til å bidra?  Kontakt ditt lokale Bygdekvinnelag bli med på årets viktigste dugnad! Du kan også kontakte aksjonsleder i Kreftforeningen, Morten Midtby (tlf: 468 40 304)

Vi gleder oss til Krafttak mot Kreft og håper at vi sammen skal nå målet om å samle inn kr. 4.5 millioner for Innlandet.

Les mer på www.krafttakmotkreft.no