Vi søker filmstjerner!

Hei du, som er medlem i bygdekvinnelaget!

Vi ønsker DITT bidrag til et lite filmprosjekt i Hedmark Bygdekvinnelag. Snart markerer vi verveuker i bygdekvinnelaget - vi vil jo at mange flere jenter og kvinner i bygd og by blir med oss - og i den forbindelse ønsker vi å vise frem Deg, vårt kjære verdifulle medlem :-)

Hva skal du gjøre?

Ta en horisontal film med din mobiltelefon, max 1 minutt. Be gjerne noen annen ta filmen, i stedet for selfie. Tenk på belysning, bakgrunn og evt rekvisita. Kanskje ta med flere bygdekvinner; innendørs eller utendørs, eller midt mellom.

Fortell

  • kort, hva du heter (fornavn er nok hvis du foretrekker det), hvor du bor, evt hvor gammel du er (det er lov å lyve ;)), evt om du vil fortelle noe annet om deg
  • hvorfor er du medlem i bygdekvinnelaget, hva er så fint med det?
  • send en hilsen til den som er nysgjerrig om hva bygdekvinnelaget er, lurer på om å bli med, hvorfor og hvordan man skal bli medlem!

Send din film til oss

Gå til wetransfer.com -> upload files -> email to hbkzoom@gmail.com

Dette er veldig lettvint og kan gjøres direkte fra mobiltelefon. Du behøver ikke laste ned noen programmer eller annet. Ta kontakt med oss i Hedmark Bygdekvinnelag om du er usikker :-)

Filmene publiseres i løpet av verveukene 5 - 7 på HBKs Youtubekanal, og deles derfra til sosiale medier.

 

Vi håper å motta en film fra deg - ja, DEG! Vi vil vise frem et mangfold av bygdekvinner av alle aldere og bakgrunn, en fargerik bukett!

Tusen takk på forhånd!

Hilsen det fargerike, blide styret (og filmstjerner) i Hedmark Bygdekvinnelag :-)

Kontaktinformasjon: Sanna Røhr, tlf. 412 79 133

Bli medlem