Hopp til hovedinnhold

Sør-Trøndelag Bygdekvinnelag

Inspirerte bygdekvinner

Høstens bygdestreif


Vi i Sør-Trøndelag bygdekvinnelag inviterer til et inspirerende bygdestreif på Ørlandet.

Lørdag 02.Oktober ønsker vi hjertelig velkommen til Bakkan-Wahl gård på Ørlandet. Denne dagen ønsker vi å inspirere våre lokallag, og at lagene inspirerer hverandre. På programmet har vi flere interessante temaer, og dyktige innledere.

Før lunsj får vi får besøk av leder i Norges Bygdekvinnelag; Jorunn Henriksen. Hun er ei driftig dame med mange gode ideer som hun har brukt i sitt eget lokallag og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne denne dagen. Jorunn er også opptatt av verving, og vi i distriktsstyret ønsker å få en god diskusjon på hvordan lokallagene og enkeltmedlemmene kan gå frem for å verve flere medlemmer til vår flotte organisasjon. Vi tenker at jo flere medlemmer, jo bedre!

Etter lunsj kommer Mona Agnete Børset Granmo som sitter i distriktsstyret til å ha et innlegg om rovdyr. Dette er et hett tema, og Mona har mange gode tanker rundt temaet, og ikke minst egen erfaring. Vi har fått med oss bygdeungdommene, og de har fått en utfordring med å finne på noe gøy for oss. De er flinke på å finne på ulike tevlinger, så det blir moro å se hva de finner på. Til slutt ønsker vi å gjennomføre lokallagets time, der lokallagene får komme med sine utfordringer, inspirasjon til aktiviteter og hvilke planer de har fremover.

Vi ser virkelig frem til å møtes fysisk, og håper at mange av våre medlemmer melder seg på innen fristen 23.september.

Disriktsstyret vet at flere deltagere kommer fredag og skal være over til lørdag, så det er en fin sosial anledning for de som ønsker.

Håper vi sees!

Hilsen Sør-Trøndelag bygdekvinnelag