Hopp til hovedinnhold

Bø Bygdekvinnelag

Stor konsentrasjon foran datan. Foto: S. Hegnastykket

Stor konsentrasjon foran datan. Foto: S. Hegnastykket

Bilde av Helle Cicilie Berger. Foto: S. Hegnastykket

Bilde av Helle Cicilie Berger. Foto: S. Hegnastykket

Flitige damer med dataen

Flitige damer med dataen

Skrive, lytte og se !

Den nye nettsiden til Norges Bygdekvinnelag er nå godt i gang, så da var det å lære seg hvordan en skal lage den beste nettsiden som Norges Bygdekvinnelag har sett.

Telemark Bygdekvinnelag har arrangert kurs med Norges Bygdekvinnelag sin nettansvarlig Helle Cecilie Berger, og nå skal vi bli noe flittige damer på hjemmesiden. Og øvelse gjør mester, nå er det bare å lære seg hvordan en skal legge ut artikler og arrangemanger. Vi startet med pizza frå pizza fjøset og fikk avslørte bygdekvinner (tilslørte bygdekvinner) laget av Anne Grethe Hegnastykket til dessert. Litt påfyll må en ha mellom lærdommen, for det er ikkje bare å sette seg inn i noe nytt.   

Avslørte Bygdekvinner

Hær var det mye kunnskap, men det er jo ikkje alltid like lett å huske alt som blir sagt, så da er det godt at Norges Bygdekvinnelag har lagt ut videoer der de viser hvordan en skal både lage en artikler og et arrangemang. Vil du vite hvordan det skal gjøres så klikk hær

Stor lære vilje

 

Når en skal publiserer artikler på nett må en ha litt nettvett, om hvordan en skal oppføre seg. For det er fort å kunne fornærme noen og skrive noe en angrer på. Da er det viktig å vite hva en kan skrive og hva en kan gjøre for å beskytte seg litt. Gå inn hær, så vil du kunne få noen tips

Vi vil gi en stor takk til Helle Cecilie Berger, som stilte opp til to dager i Telemark med gode lærdom til mange bygdekvinner.