Hopp til hovedinnhold

Eidsbygda Bygdekvinnelag

Deltakere fra Eidsbygda

Deltakere fra Eidsbygda

Einar Risvik

Einar Risvik

Helle Cecilie Berger

Helle Cecilie Berger

Grethe Brundtland

Grethe Brundtland

verve vinnere

verve vinnere

Fylkesårsmøte 2018


Vi deltok på fylkesårsmøte i Møre og Romsdal Bygdekvinnelag som var på Aleksandra, Molde

Vi er så heldige å få være medlem av en fantastisk organisasjon som Norges Bygdekvinnelag er. Vi har deltatt på fylkesårsmøte som i år hadde lagt opp til en inspirasjons dag på lørdag, hvor alle medlemmer kunne delta. 

 

Dagen startet med et flott foredrag om BYGG av seniorforsker i Nofima Einar Risvik. Etter lunsj holdt han et foredrag om fordøyelse, allergi og intoleranse. En kan ikke stikke under en stol at dette var et unikt foredrag, og perfekt med tanke på at råvareaksjon 2018/19 i Norges Bygdekvinnelag blir bygg. Verdens matdag 16. Oktober skal vi ha aksjon BYGG!

Helle Cecilie Berger som er kommunikasjonsrådgiver og redaktør i Norges BKL hadde et unikt innlegg om nettsiden og hvorfor det var så viktig å bruke den.

Grethe Brundtland styremedlem i Norges Bygdekvinnelag fortalte om det som skjer og aktuelle ting i framtiden. Her er det masse og glede seg til!

Lørdagen ble avsluttet med festmiddag og sosialt samvær, og det er jo dette som er så utrolig hyggelig å treffe andre fantastiske Bygdekvinner fra hele fylket.

Søndagen ble selve årsmøtet holdt. Det er det samme styret som går videre. 

Fylkeslaget hadde en flott premiering til dem som er flinkeste å verve nye medlemmer. Dem fikk fuglekasser som et tegn på formering. Nå gleder vi oss og følge Meisingset og Tresfjord Bygdekvinnelags beboere i deres flotte nyefugleboliger.

En kjempe fin helg er over.