Minidyrskue på Søve

Årets minidyrskue var velsignet med kjempeflott vær. Det ble opplyst at det hadde vært 2.500 besøkende.

Det var mindre enn ventet, men det var da også mye som skjedde denne lørdagen. Kanalritt med innkomst i Lunde, trekkspillfestival på Kjeldal, gjeddefiskekonkurranse, gratis omvisning på Hovedgården, arrangement på Øvre Værket, flyshow i Skien og barnas dag i Porsgrunn, og sikkert mye mer.

Bygdekvinnelaget hadde som vanlig tilhold ved enden av administrasjonsbygget hvor vi hadde matsalg og second hand klær og loppemarked. I matboden ble det solgt rømmegrøt med saft, sveler og kaffe.
Jeg hørte mange sa at svelene var veldig gode. Salget i matboden innbrakte brutto kr 7.443.

Det ble solgt endel klær i second hand-boden, vi sorterte etterpå og de klærne som det ikke var interesse for, samlet vi i 4 store plastposer og la de i Fretex-container etterpå + endel gardiner som ble gitt til mottaket på Dagsrud. Når det gjaldt loppene, sorterte vi strengt ut ting som det ikke var interesse for og som også hadde vært der i flere år. Endel ble kastet i container på Søve, og resten har Gro Jøntvedt og Anne Lise Enerhaugen påtatt seg å kjøre til Stormo. Takk for det jenter. Second hand og loppemarked innbrakte kr 5.184.                                                                                                                                          
Vi står nok litt gjemt bak bygningen, burde kansje vurdere en ny plassering?

Total bruttoinntekt ble kr 12.627,-  Når vi trekker fra utgifter til ingredienser til mat og tilbehør, blir netto ca. 10.000. Vi kjøpte i tillegg et nytt telt, men det har vi jo til senere.

Mette Bøe hadde og en liten stand ved matteltet, hun informerte om kampanjen hvor Bygdekvinnelagene skal samle inn oppskrifter på tradisjonsmat, hun serverte også smakeprøve på neslesuppe.

Vi var godt bemannet iår, slik at det ble en trivelig dag for alle, selv om vi som tidligere år var slitne når det hele var over og ferdig rydda.

 

Bli medlem