Hopp til hovedinnhold

Marnardal Bygdekvinnelag

Feb
01
Wed

Fremtidsfullmakt - med Rita Hagehei

Marnar Aula, Øyslebø
Ingen påmelding

Hvem skal hjelpe deg om du selv ikke er i stand til å ivareta dine økonomiske og personlige interesser?

Vi kan alle på et eller annet tidspunkt i livet komme i en situasjon der vi på grunn av ulike grunner ikke lenger er i stand til å styre egen økonomi og ta viktige beslutninger.

Dersom du ikke har skrevet en fremtidsfullmakt har statsforvalteren en plikt til å sørge for at noen ivaretar dine interesser på dine vegne.

 

Opprett fremtidsfullmakt – før det er for sent!

 

Advokat Rita Hagehei vil gi en gjennomgang og oversikt over reglene for fremtidsfullmakt i vergemålsloven; hvem kan opprette fremtidsfullmakt, hvem kan være fullmektig, hva kan fullmakten omfatte, formkrav og hva risikerer du ved ikke å ha en fremtidsfullmakt?

 

Dette er et foredrag som arrangeres i samarbeid med Marnardal Pensjonistforening.

Det blir enkel bevertning under foredraget og det er et gratis arrangement som er åpent for alle.

 

Rita Hagehei har bred erfaring fra over 20 år i offentlig forvaltning, blant annet i NAV, hos Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, samt ved Universitetet i Agder. Hun har blant annet arbeidet med behandling av ulike søknader, klagesaksbehandling og tilsyn, i tillegg til personalarbeid, rekruttering og arbeidsrett. Hagehei har også erfaring med tvistesaker for privatpersoner og det offentlige, samt prosedyre for domstolene.