Hopp til hovedinnhold

Nordre Land Bygdekvinnelag

Sommerhilsen

Medlemshilsen med smak av sommer og sol: Sommeren er en herlig tid,noen dager fri, slappe av, gjøre det en har lyst til ,turer og besøke familie og venner. Nyte naturens flotte ville blomster, og kanskje lære noe nytt? Bading i elva? Lese en god bok? Sommeren er her med gode muligheter!

       

Mange aktiviteter i år: N.Land Bygdekvinnelag deltar på møter i N.Land Landbruksforum, hatt møte om uønskede plantearter på Våtmarksenteret, Odnes, forberedt Bygdedager på Dokka 17. og 18.september, gitt informasjon til Kommunestyret 02.06, og flere fra laget møtte opp på Lands Museums Frivilligfest 24.06,der leder åpnet utstillingen og vi snakket med ansatte i Frivillig Norge.

Sommerturen går til Etnedal torsdag 11.08.22 fra Esso kl.16.30: Innom Allic L. Nermoen i Lundebakka 5, innom Bygdebørsen,mulig Blåfladtgard mv.Endelig oppsett kommer! .

Høstaktivitet: Stemning lages og saftsuppe deles ut på «Elvelangs Folkestien 22.09, men først våre to Bærturer på Østsinni 13. og 14.09.I tillegg til prosjekt «Mat av bygg inn i skolen» til høsten, der vi skal lære barn og elever mye om bygg som mat. Vår Frivilligdag  er 15.oktober på Lokverkstedet med tema Mattradisjoner og matdyrking i N. Land, bærekraftig matkunnskap vises der. Torpa Bygdekvinnelag med på aktiviteter, bra for  samarbeidet!

Basar i oktober på årsmøtet 20.10.22, julemøte i 24.11.22  og Julemarked på Dokka 03.12: Mange gode møter, og mange flotte personer vi treffer! Det er viktig for frivilligheten, og limet i samfunnet: Nettverk , engasjement, samarbeid og positivitet. Uten det vil ikke lokalsamfunnet være det samme. Aktive sammen, der vi fronter viktige saker for Bygdekvinnelaget lokalt og sentralt. Vi håper mange av dere medlemmer blir med og får med nye damer i laget: Slik får vi gode møter som gir oss alle noe på mange måter med samtaler, lære noe nytt, se noe nytt og formidle kunnskap/tradisjoner og får gode bekjentskaper!Ta gjerne kontakt, be med noen på kino, tur, kaffe eller ring! Trivelig å kunne møtes ellers også!    Hjertevarme.   Inkludering og mangfold.  Natur.   Tradisjonsmat.  Lokalt her det skjer. Alle BYGDEKVINNER  ønskes en riktig GOD SOMMER!