Hopp til hovedinnhold

Nordre Modum Bygdekvinnelag

Kunstnerinspirasjonsmøte


Alle har et talent, men man må også ha et uttrykksbehov i tillegg og en egenart skal man være kunstner - sa Liv S. Grønlund til oss 12 damer som var samlet i hennes atelier på siste møte.

 Liv Grønlund fortalte litt om sin bakgrunn som begynte med studier litt her og der blant annet bed.øk. studier i London, men som endte med fullt kunstner studie i Australia og en hovedoppgave om Munch. Det var nok riktig for Liv, som har vært kunstner siden. Hun har hatt utstillinger mange steder. . 
Hvordan hun jobber med bildene var også en fortelling om hvordan de og farver snakker til henne etterhvert som hun jobber og blir til under en prosess som hun ikke vet utfallet av når hun begynner. Farver er en vesentlig del av Livs bilder og det så vi også av bildene som hang rundt i atelieret. Liv  fortalte  også litt om litografi og silketrykk som er noen av metodikken hun bruker for sine bilder. 
Vi fikk se oss om i og på flere av bildene til Liv som var i atelieret og flere dro derifra med et fargerikt bilde. 

Møtet ble avsluttet med livlig prat, litt bygdekvinnelagsinformasjon, kake, kaffe og utlodning. Det var veldig blide damer som dro fra møtet- så tror alle hadde en fin kveld.