Leder av Odal Bygdekvinnelag Kathe Yvonne Seigerud (Foto: Irene Kaupang Tangen)
Leder av Odal Bygdekvinnelag Kathe Yvonne Seigerud (Foto: Irene Kaupang Tangen)
Kake til kaffen (Foto Irene Kaupang Tangen)
Kake til kaffen (Foto Irene Kaupang Tangen)

Regionmøte 28.01.2017

Lørdag 28.01.2017 innviterte Odal Bygdekvinnelag til regionmøte for lagene i sør-fylket i Hedmark.


Referat fra regionsmøte i sør-fylket

 

Møte ble arrangert av Odal Bygdekvinnelag 28. januar og vi var samlet i gamle Mo Kommunehus.

Det var 24 damer som hadde tatt turen til Odalen denne formiddagen, to lokallag var ikke representert.

 

Leder i Odal Bygdekvinnelag, Kathe Y. Seigerud ønsket velkommen før hun presenterte representanten fra valgkomiteen fra HBK Anne E.  Aanstad. Hun gikk igjennom de forskjellige kandidatene til fylkesstyret og komiteer de trengte. Det var få frasigelser denne gangen, fra sør-fylket trengte de en person i Gullkorn komiteen. Så vi ble alle oppfordret til å komme med forslag på noen hun kunne ta kontakt med.

 

Underholdningen ble besørget av to ungdommer fra bygda som sang og spilte piano, det var Annica Bunes Sønju og Mari Toftegård Trøftbråten. Nydelig sang og spill selv om de var litt små nervøs til å begynne med.

 

Etter fin underholdningen ble det servert nydelig ertesuppe og rundstykker.

 

Kathe Y. Seigerud og Monica Hagren fra HBK orienterte  litt om hva fylkesstyret jobber med for tiden. Kathe spurte forsamlingen hva de syntes om siste utgave av Gullkornet/HBK- nytt. Mens Monica kunne invitere til nettside kurs, for at alle lag skulle kunne klare å komme igang med den nye nettsiden til bygdekvinnelaget.

 

Hvert lag var på forhånd oppfordret til å presentere noe av det de jobber med igjennom året. Alle lagene var godt forberedt, og det er utrolig hvor mye fint og spennende det blir jobbet med i alle lokallagene. Noen aktiviteter er gjengangere i alle lagene, men jammen er det mye forskjellig aktivitet i fra lag til lag også. Tror de fleste fikk med seg noen ideer de kan jobbe videre med i sine respektive lag.

 

Praten gikk livlig rundt bordene, og vi avsluttet dagen med kaffe og bløtkake. Og som det hør og bør i bygdekvinnelaget så var det også loddsalg med mange fine gevinster.

 

Odal Bygdekvinnlag

 

Kari Skjønhaug

 

sek.

Bli medlem