God sommer

Østre Udnes Bygdekvinnelag ønsker alle medlemmer og sympatisører en god sommer med passe varme, passe fuktighet, passe aktivitet og passe rolige dager.

Nå er det fine, lyse kvelder og forhåpentlig får vi såpass varme at leddene tiner og vi står rustet til å takle en ny vinter. Husk på å nyte sommeren mens vi har den! Sørg for å få lys og frisk luft, gjerne litt morsjon og naturopplevelser også. Selv om det ikke er råvareaksjon "ville vekster" i år, går det likevel an å være åpen for det naturen har å gi.

Markblomster kan plukkes eller nytes der de står. Noen som natt-og-dag, blåklokker, fioler, storkenebb og geitrams kan kandiseres og brukes som kakepynt, elller de kan utgjøre et fargerikt innslag i salaten. Geitrams, mjødurt og svarthyll har blomster som gir en krydret smak på sitronsafta. Geitramsen vil dessuten gi en sensasjonell rosa farge på safta. Om litt kan vi kanskje finne bær og sopp i skogen. Om det blir bomtur, så har du fått naturopplevelse, trim og frisk luft, og det er jo ikke lite.

Det skal ikke være nødvendig å være aktiv hele tiden heller. Avslapping og samvær med folk du setter pris på bør også prioriteres. Østre Udnes Bygdekvinnelag tar ferie nå i juli, men er tilbake med aktiviteter omtrent samtidig med at skolene starter opp i august. Vær velkommen da, men nyt sommeren først! 

Bli medlem