Ferdige kranser
Ferdige kranser
Flere kranser
Flere kranser
Materiell
Materiell
Kaffekos
Kaffekos

Vi lagde dørkranser

Hovedaktiviteten i november var samling i «pen-garasjen» i Rustad der 20 damer lagde flotte dørkranser. Planen er at vi skal ta vare på selve kransen og pynte den med sesongens vekster eller pynt til våren, sommeren og neste høst.

Vi er kjempeheldige som har dyktige medlemmer som Torill Nevland Fallet, utdannet blomsterdekoratør, og Yngvild Wennevold som er anleggsgartner. Disse to organiserte «kurset» i dørkranser. Heldige er vi også som får være i et lokale som passer så godt til denne typen aktiviteter helt vederlagsfritt. 7. november hadde Bjørn og Ingvild gjort alt klart for oss, og vi kunne bare rykke inn med alt materiell. Torill forklarte på en fin måte hvordan vi skulle gjøre for å få et bra resultat, og mange fine kranser fikk nye hjem. Torill forklarte at om vi bare oppbevarte kransene kjølig, så ville de kunne pynte juledørene våre. I god bygdekvinnestil ble kvelden avsluttet med kaffe og kaker.

Denne kvelden vil være den første av «Fire kranser, fire årstider». Husk å ta vare på kransen slik at den kan brukes om igjen. Om du ikke fikk vært med denne gangen, så går det an å bli med på resten av rekka, for vi har ubrukte kranser på lager.

Bli medlem