Hopp til hovedinnhold

Sirdal bygdekvinnelag

Mar
04
Mon

Lesesirkel

Biblioteket på Sinnes

Ny bok, og ikkje siste måndag i månaden. På grunn av vinterferie, blir det litt lenger til neste møte, og litt meir tid til å lesa ‘’Om natten lyser stjernene’’ av Robert Steen.

’’Mats Steen led av en livstruende sykdom og var lenket til rullestolen. Han satt stort sett i kjellerleiligheten sin bak nedrullede gardiner og spilte data til langt på natt. Til foreldrenes store sorg isolerte han seg og ville ikke ut å treffe folk.

Men da Mats døde 25 år gammel, tente venner over hele Europa lys for ham. Det ble en vekker for foreldrene. De visste ikke at Mats hadde hatt et rikt sosialt liv i gaming-verdenen. World of Warcraft-gruppa Starlight var Mats' nettverk, og hans avatarer Ibelin og Jerome gjorde alt det Mats ikke kunne: løpe, være et midtpunkt og bidra i andre menneskers liv. Mats fant og til og kjærligheten her.

Dette er en historie om hva man definerer som et godt liv, om vennskap og kjærlighet uten fysiske grenser, og om foreldrerollen i en tid der mange ikke forstår hva barna deres egentlig holder på med.’’ https://www.norli.no/boker/dokumentar-og-fakta/historie-og-dokumentar/b…