Spreke damer fra Skatval på vei opp mot Holfjellet
Spreke damer fra Skatval på vei opp mot Holfjellet

Bli med oss på fjelltur - vi vil bli kjent med deg!

I anledning årest bygdekvinneuke inviterte Skatval bygdekvinnelag alle spreke damer på Skatval til bli-kjent-tur på Holfjellet på Skatval.

Kjempefint vær og turterreng, ble super tur for 12 damer i farta!


Hva er Bygdekvinneuka? 
Bygdekvinneuka varer i år fra 20.-30. august, og skal markere startskuddet for aktiviteten i lokallagene rundt omkring i landet høsten 2020.  I bygdekvinneuka er lokallaga oppfordret til å invitere alle kvinner på bygda til å bli kjent med sitt lokale bygdekvinnelag, og til å arrangere én lavterskel "bli-kjent"-aktivitet. Hensikten er å vise fram den levende organisasjonen vår og synliggjøre alt som bygdekvinnene bidrar med ute i bygdene. Rett og slett gjøre en liten sjarmoffensiv for gamle og potensielle nye medlemmer!

På Skatval gjorde vi dette med å invitere åpent til en trivelig og forfriskende tur på Holfellet 20. august i år. Knall start på årets bygdekvinneuke. Kjempeartig at så mange spreke damer hadde lyst til å være med! 


Litt om turopplegget vårt

Turen ble gjennomført 20. august i år, med oppmøte på parkeringsplassen i Trongsteinan kl 18:00.

Fra Trongsteinan gikk vi en runde via Holfjellet og Svartkamhytta før vi returnerer til Trongsteinan i god tid før det ble mørkt. De fleste kjørte egen privatbil til og fra Trongsteinan, praktisk og greit mht å ivareta smitterisiko.

 

Ved Sandtjønna tok vi en felles rastepause. Alle hadde med egen mat og drikke, så veldig enkelt å være arrangør!

På tross av strålende augustvær, ingen "kvinna" seg opp til å bade i Sandtjønna, men det litt blåbær i spannet til enkelte og mange trimpoeng på alle! 

Praten og latteren satt laust heile veien. Vi tror alle opplevde å komme litt nærmere hverandre, og bli bedre kjent på en trygg og fin måte.

Vi oppfordrer flere bygdekvinnelag til å gå på tur sammen!

 

 

 

 

Ved å bla i bilderamma øverst kan du se flere blinkskudd fra turen vår. 
Bli medlem