Hopp til hovedinnhold

Sparbu Bygdekvinnelag

Vi reiser jorda rundt


Verden er full av spennende reisemål. På inspirasjonskvelden fikk vi innblikk i livet på et cruise-skip, Honduras, Sør-Afrika sine mattradisjoner, Vietnam har noe for alle, og Sri Lanka sin historie, mat, ville dyr og badestrender. Så nå er ikke spørsmålet hvor vi reiser - men når vi reiser.

Inpirasjonskvelden ble innledet med en presentasjon av Sarah Abrahamsen fra Bennett Ferie HRG. Sammen med hennes kollegaer på kontoret i Steinkjer fikk vi et godt innblikk i både feriereiser, cruise og gruppereiser. Lister med 10 på topp i hvert land, flotte bilder og mange års erfaring gav oss et godt innblikk i mulighetene vi har jorden rundt.

Karin Hovde har gjennom sitt arbeid i KUN og private reiser vært i Vietnam 11 ganger. Det er et langtstrakt land som har noe for alle.

Sri Lanka er et nytt ferieland, men er landet som Nina Hermann har mye familie i. Å få et innblikk i historien, krigene, oppbyggingen, tradisjonene knyttet til klær og levesett gir inntrykk. Anne Irene Myhr var sammen med familien på ferie i Sri Lanka i 12 dager i årsskifte 2015 - 2016. Nationalparkene har både elefanter og krokodiller. Templene er fargerike og tradisjonsbundet. Maten er kjempegod og badevatnet blått og klart.

Hva mer kan vi ønske oss?

Neste reise starter gjennom planlegging på kjøkkenbordet. Hele verden ligger foran oss. God reise.