Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Tove Skautvedt Sæthre

Jorunn Kjærnes

VBKs roll-up

Vi ble servert svær karbonade og mange deilige kaker! 🎂🥮

Årsmøte i Vestfold bygdekvinnelag 06.03.2024

En fullsatt sal i Skjeestua i Stokke da VBKs årsmøte ble holdt. Hillestad sto for arrangementet i år.

Representant for Hillestad ønsket velkommen. Else Marie Farnes ledet møtet og Lene kristin Bråtejorde ble gjenvalgt som leder. Ny nestleder er Laila Lauvstad Berg fra Lardal, mens nytt styremedlem er Ambjørg Marie Aakerholt fra vivestad. Åse Marie Holm, Ramnes og Gerd E. Helgeland, Lardal var ikke på valg. 
Leder gjennomgikk alt det positive som har skjedd i sin tale. NBK-leder Jorunn Henriksen holdt også en innholdsrik tale og inspirasjon.

Det ble ikke delt ut Spiskammersprisen i år, og det vurderes erstatning i form av f.eks. «Årets lag». Økonomien er bra, mye takket være salg av julekalender der kun 7 lag er medlem. 3 lag fikk hjertesjokolade fordi de hadde vervet 2 medlemmer hver i løpet av 3 uker. 
Ellers er vi opptatt av strikkekonkurransen, kostholdsrådene, beredskap, samarbeid med Bondelaget og bygdeungdomslaget og ikke minst prosjektet NØYSOM, NBK har fått 3,9 mill kr av Sparebankstiftelsen! Her kan mye gjøres og lokallag kan søke om midler .

Skolematprosjektet går trått. Det er likeledes lite bruk av juridisk og livsmestrings telefon. Prise dag er 29.07. Og NBK ønsket flere deltakere. De har fått 1000 nye medlemmer, men ca 200 i vekst. Et av våre lag hadde store ambisjoner om å øke medlemstallet videre, etter å ha klart en dobling (?)

Hele programmet holdt tiden og kl 2130 var valg vha akklamasjon, takketaler og blomsteroverrekkelser over.

Lene ønsket oss vel hjem. «Kjør forsiktig!»