Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

De som fikk oppmerksomheten.

Monica Thorsheim viste gode kremer og andre fristelser.

Blomsterdryss på årsmøtet 30.10.2018


Høsten er her - og snøen kom også denne dagen. Men nå er det regn......

14 var til stede på årets årsmøte. Vi gikk greit gjennom sakene. Svømmekurset for barn som vi har holdt på Revetal i ca 30 år er nå overlatt til de profesjonelle. En godtgjørelse er mottatt - og vi er glad for at vi nå slipper problemet med å få tak i svømmeinstruktør. Valget gikk også greit. Ny kasserer ble Berit Sæthre og Jorun Ouff fortsetter som 1. Vara. Hun har nå vært varamedlem siden 1994, så allsidig og brukende til litt av hvert!

Styret består nå av: Leder Jorunn Kjærnes, sekretær Tove Skautvedt Sæthre og kasserer Berit Sæthre. 1. Vara er Jorun Ouff og 2. Vara Karin Haughem. Ny revisor etter Berit er Anne Jorunn Joberg. Ellers ingen endringer. Vi er veldig glad for stabilitet i vervene. Alle gjør det de kan og liker best!

Servering besto av sveler m/tilbehør og deilig kake. Vertinner var Berit Sæthre og Anne Jorunn Joberg. Deretter informerte Monica Thorsheim om Mary Kay og hennes vei til å lykkes. Et vell av kremer, kosmetikk og parfymer ble vist og noe demonstrert. Det var tilbud om hjemmebesøk til den som ønsket det - uten forpliktelser.

Det var påmelding til julemøte og vi minnet om juletrefest og til baking med Undris ønsker Tove en til! Vi ønsket innspill til temaer for neste år. De forslagene som kom hadde styret også tenkt på. Det var videre ønske om mange turer. Ikke så viktig om det ikke kommer mange hver gang. Viktigere med mulighet når den enkelte kan...

Så gleder vi oss til julemøte 27. november. Julelunsj i hyggetreffet blir 29.11.2018 - så denne uken kan vi riktig kose oss.

Loddsalg og trekning ble foretatt før sang «Vi vandrer med freidig mot» og takket for i kveld.