Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Anne (Inger Langkleps søster) og hennes venninne Åse fra Østfold underholdt.

Det var ostekaker i dag!

Vinnerlaget fikk søte røsslyngplanter.

Noen som var til stede og hygget seg.

Høstlig hyggetreff 25.10.2018


Et fantastisk høstvær når vi kom - og litt småregn når vi dro.......

Anne ønsket oss velkommen til møtet. Rommet var nesten fullt - dvs 27 personer tror jeg.

Vi startet med deilig lunsjbuffe som vi forsynte oss villig av. Nydelig dekket og gode smaker. Kaffe og te som tilbehør - og så kom kakene! Ostekaker denne dagen.

Anne og Åse - to venninner fra Østfold - underholdt oss nesten en time med bilder, dikt og sanger av og om dikteren/lyrikeren Hans Børli som det feires 100 års jubileum for i år. Han døde dessverre for 30 år siden, men etterlot seg mange dikt. Han var skogens dikter, en mann med små ord om store følelser. Han har bl a fått kunstnerstipend. Jentene hadde en fin fremstilling med bilder, tekst og noen sanger på film, i tillegg til at de leste dikt og sang noen med melodi selv. Åse spilte gitar og begge sang. Noen alene og noe sammen. En kjempefin underholdning for oss som vi satte stor pris på! Inger Langklep takket dem med fine blomsterbuketter.

Så var det quiz. Vi slapp ikke unna i dag heller. Vanskelige spørsmål synes "min" gruppe som fikk minst riktige svar denne gangen. Vinnerlaget fikk en fin, søt røsslyngplante.

Det ble minnet om det siste møtet i år som blir siste torsdag i november. Da kommer tradisjonen tro diakon Ole Hafell på besøk og han og Anne Jorunn Joberg vil spille og synge. Litt blir vi med å synge også. Litt ekstra god lunsj/"julebord" blir servert. Vi gleder oss.

Det er også satt opp ekstra tur i bygdekvinnelagets regi søndag 28. oktober. Vi går fra Gretteåsen til Holt Gård der det er åpen gård (inngang kr 50) og servering for de som vil det. Da Holt Gård ikke åpner før kl 1300, møtes vi kl 1200 på parkeringsplassen ved Gretteåsen.

Vi ble ønsket vel hjem. Og de fleste av oss takket ekstra for deilig servering og hyggelig underholdning!