Hopp til hovedinnhold

Vestby Bygdekvinnelag

Parken på Ås
May
09
Tue

Omvisning i parken på NMBU i Ås

Universitetet i Ås
-
Marit Larsen Mobil 47717257

Vi får en omvisning i den flotte parken på Univeristetet i Ås

Denne dagen samles vi for en omvisning rundt uteområdene på NMBU i Ås.  Vi får også omvisning i flere av bygningene. 
Det er mange gamle og flotte bygninger på universitetsområdet. En av bygningene heter Cirkus og stod klar til studiestart i 1859. Urbygningen er også kjent for de fleste.  
Det er mulighet for samkjøring, så møt gjerne opp på nedre parkeringsplass ved Vestby kirke kl. 17.40. Avreise fra kirken kl. 17.45.

Vi parkerer ved NMBU på parkeringsplassen ved rundkjøringen ved Eika og starter da ved Meierimuseet.  Vår guide heter Tove Blytt Holmen, og hun har vært guide på området i mange år.  Vi fortsetter videre gjennom parken, og ser det øvrige hageanlegget, blomstene, skulpturene og bygningene.  Vi vil også ta turen til det nye området ned mot Vetrinærhøyskolen.  

Bygdekvinnelaget tar med kaffe og noe å bite i, så vi tar en liten pause underveis. 
Vi må vite hvor mange deltakere vi blir, så her ber vi om påmelding.  Send en SMS til Marit på mobil 477 17 257 hvis dere vil være med. Ellr svar på mail. Skriv navnet på alle deltakere.  Det blir en egenandel på kr. 50,-. som betales ved oppøte enten kontant eller via Vipps. Dette fordi vi må betale guiden.    

Vi sender ut info til våre medlemmer først, siden vi kan være mellom 20 og 30 deltakere.  Hvis det er plass, så åpner vi for andre interesserte. 

Håper mange har lyst til å ta turen til denne flotte parken.  Nå får vi med oss våren i parken, men parken er uansett åpen hele året..  

Påmeldingsfrist 30. april. 

Håper vi sees.