Hopp til hovedinnhold

Ytre Hobøl Bygdekvinnelag

Hyggelig samvær ved Askerødtjernet

Gjengen som gikk hele veien fra Ringvoll

Hvilepause må til

Ut å gå

Eva og Liv

Kathrine ledet konkurransen

Askerødtjernet skuffer aldri

Søndag 28. august hadde vi vår årlige familietur til Askerødtjernet med rekordstor deltakelse denne gangen!

Hvert år i slutten av august inviterer vi til familietur til idylliske Askerødtjernet. Askerødtjernet er et stort tjern som ligger på grensa mellom Hobøl og Våler. For at det skal være tilgjengelig for flest mulig, har vi lagt til rette for at denne skogsturen skal ha flere vanskelighetsgrader. De som vil ha den lengste gåturen møter opp ved Ringvoll skole og starter å gå. Etter en time treffer vi på dem som har parkert ved Stovner på Holoveien. Etter ytterligere 40 minutters gange treffer vi dem som har parkert på p-plassen rett før Holmen. Så i år ble vi en skikkelig gjeng som ankom badeplassen ved Askerødtjernet. Der hadde Inger Synnøve og Karin fyrt opp bålpanna og sto og rørte i slåttegrøten. Det var mange som stupte uti og avkjølte seg etter turen, før alle satte seg ned rundt bordene og koste seg med deilig grøt.

Kathrine hadde tenkt ut en artig aktivitet for barna som var med, og det ble positivt mottatt. Det ble en lagkonkurranse om å lage den fineste bondegården av materialer som de fant i naturen der og da. Det ble laget mye fint!

Etter ei godt stund med spising, kaffe og ikke minst prat, var det på tide å ta fatt på hjemturen. En flott søndagstur i de dype skogene i Hobøl!