Hopp til hovedinnhold

Ytre Hobøl Bygdekvinnelag

Tove, Tone, Mairi, Anne og Ann-Katrin

Nytt styre

Jippi, vi har fått nytt styre i Ytre Hobøl Bygdekvinnelag med flere temmelig nye koster

Årsmøtet ble avholdt som alltid, den andre torsdagen i oktober. Det var rekordstort oppmøte da møtet ble satt. Årsmelding og regnskap ble lagt frem. Og det ble vist til stor aktivitet i året som gikk. I tillegg har vi sakte men sikkert øket medlemstallet år for år de siste årene. Det er vi svært glade for, vi trenger nye koster. Dette året ble det stor utskifting i styret. Blant annet gikk Eva Marie Sandberg ut av styret, men til gjengjeld hadde hun så godt som vært i styret i hele sin medlemstid fra 1973! Og Ann-Katrin var antakelig det ferskeste medlemmet som har blitt valgt inn i styret noen gang!

Vi fikk et flott styre, og selv om leder-vervet ikke ble besatt, er dette flinke folk som vi har stor tro på. Det nye styret er slik:

Nestleder Tove Opsahl Halset, kasserer Mairi McNeill, sekretær Tone Anstensrud, styremedlem Ann-Katrin Olsen, 1. vararepr. Anne Paulshus, 2. vararepr. Tove Austad.

Allerede fire dager etter årsmøtet er det nye styret i gang! Og første utfordring blir å arrangere den årlige Tradisjonsmiddagen for bygdefolket søndag 29. oktober på Fossnes Grendehus. Vi gleder oss!

Lykke til med styrearbeidet!