Hopp til hovedinnhold

Ytre Hobøl Bygdekvinnelag

En lydhør forsamling

Ellen Raknerud kåserte

Beate og Karin var blant kjøkkengjengen

Garn ble vurdert og diskutert

Peggy og Anette var fornøyde deltakere

Petra fikk stadig nye plagg på seg

Strikkemøtet ble en suksess

Øvre Hobøl bk og Ytre Hobøl bk arrangerte åpent møte med tema garn og strikking

Det strømmet på med strikkeinteresserte da vi sammen hadde leid den store salen på Fossnes Grendehus og inviterte til åpent møte om nyheter innen garn og strikking.

Ellen Raknerud fra Tekstilmagasinet i Spydeberg hadde med seg et utall av ferdigstikka plagg og massevis med forskjellige garntyper. Hun fortalte villig vekk om gleden og terapien med strikking. Og øste av sine kunnskaper om garnkvaliteter, pinnetykkelse, strikkefasthet osv. Det var en lydhør forsamling som så henne kle av og på prøvedukka Petra med alle de forskjellige genserne og jakkene hun hadde med. Garnnøster ble sendt rundt så vi kunne kjenne på kvaliteten og diskutere oss i mellom. Det var skikkelig artig å arrangere et møte hvor deltakerne var så oppslukt i temaet. 

Og etter hvert ble det kaffepause med deilig servering. Men Ellen var der fremdeles, så vi kunne spørre og diskutere. Og da gikk jo praten livlig. Det var loddsalg og utlodning som vanlig. Mange gikk nok hjem og hadde blitt inspirert til å gyve løs på nok et strikketøy.

De to lagene var også godt fornøyd med samarbeidet om møtet. Det var skikkelig inspirerende at det kom så mange og at vi hadde truffet med temaet.