Astrid og Marie har pakket og sendt ut høstens lokallagssending denne uken.
Astrid og Marie har pakket og sendt ut høstens lokallagssending denne uken.

Lokallagssendingen er sendt ut

Valget, KvinnerUT, byggåret 2019 og fokustema i 2020 om hvordan snu flyttestrømmen er noen av sakene det står om i høstens lokallagssending.

Lokallagssendingen er en inspirasjonspakke med aktivitetstips og informasjon som går ut til alle lokallags- og fylkesstyrer to ganger i året. Sendingen skal gi et innblikk i de viktigste tingene som foregår i organisasjonen, og fortelle om hva som planlegges i tiden framover. Informasjonen er ment å være en hjelp til lagene når man planlegger aktiviteter framover.

Høstens lokallagssending er pakket og sendt i posten til alle lag denne uken. Den er også sendt på epost til alle styrene i fylkes- og lokallag. I tillegg kan sendingen, med årsmelding for 2018 og rapporteringsskjema for nye styrer (som blir valgt på årsmøtene i løpet av høsten), også finnes under organisasjonsdokumenter, slik at du alltid enkelt har tilgang til den digitalt. 

I høstens sending kan du lese mer om:

  • KvinnerUT trinn 1 og 2, og hvordan ditt lokallag kan kaste seg med i en ny prosjektperiode av trinn 1 (der kvinner møtes) dersom dere ikke har vært med før.
  • Inspirasjonsseminaret i Trondheim 8.-10. november (det går fremdeles an å melde seg på, les mer her)
  • Hvordan det har gått med prosjektet Tradisjonsmatskolen så langt, hvordan man legger inn kurs i kurskalenderen og hvordan man rapporterer på aktiviteter
  • Informasjon om temaet "hvordan snu flyttestrømmen", som vi vil fokusere på i 2020, og tips til aktiviteter
  • Mye nyttig informasjon og tips om verving
  • Medlemskontingent for 2020, høring om ny strategi, tips om filmvisning og mer!

Ta kontakt med oss på post@bygdekvinnelaget.no eller 22 05 48 15 om du har spørsmål.

Vi i administrasjonen ønsker alle bygdekvinner en god og aktiv høst!

Bli medlem