Meld deg inn i november!

Har du lurt på om du skal melde deg inn i bygdekvinnelaget, men ikke kommet så langt ennå? Nå kan du vinne ei flott steketakke.

Norges Bygdekvinnelag har hatt gode innmeldingstall så langt i 2019 - faktisk så gode at vi kanskje klarer å verve hele 1000 nye medlemmer! For å hjelpe til å nå dette målet, har vi en innmeldingskampanje i hele november.

Alle nye medlemmer som melder seg inn i Norges Bygdekvinnelag i løpet av måneden har muligheten til å vinne ei flott steketakke.

Vi vil også trekke en heldig vinner som får et knippe av bygdekvinnelagets beste kokebøker fra vår rikholdige samling.

Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg som medlem på innmeldingsskjemaet på våre nettsider. Vinnerne trekker vi i begynnelsen av desember.


Mange lokallag har stands, julemarked og andre arrangementer i løpet av november. Da er det flott om dere informerer om innmeldingskampanjen. Nederst i saken kan dere laste ned en plakat som dere kan skrive ut og ha med dere. 

P.S. Husk at innmelding i november og desember er gratis. Den første kontingenten man betaler er for 2020. Det er altså ingen grunn til å ikke melde seg inn :)

Bli medlem