Hopp til hovedinnhold

matkultur

Hvordan bruke ettervarmen i gamle bakerovner
BAKE KURS PÅ NÆRUM
Påstand: "Bruk og nytte av Ville Vekster er igjen veldig aktuelt!"
I bygdekvinnelagets høringsinnspill ønsker vi en prioritering av praktisk matkunnskap i kostrådene, at poteten må med i mengdeanbefalingene og at det må skilles mellom bearbeidet og rent kjøtt. Vi
May
23
Thu
Minibuss, epleproduksjon, mohairgarn, kunst og mat er noe av det vi skal lære mer om på turen!
May
23
Thu
Vi samles og kjevler litt forskjellig takkebakst sammen!
Else Rønnevig er viden kjent blant alle som er interessert i bevaring av gamle bygg og bevaring av bakerovnstradisjonene. Hennes engasjement for å redde gamle vinduer har gitt henne tilnavnet &quot
DYRK SJØL er eit av fire tema når Norges Bygdekvinnelag med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB inviterer små og store til praktisk kunnskap som gjer det lettare å ta miljøvenlege og berekraftige val
For en kveld vi fikk. Så mange flott kvinner, med så mange fine planter å bytte bort, om ikke dette er nøysomt så vet ikke jeg.
Abonner på matkultur