Hopp til hovedinnhold

matkultur

Hvordan bruke ettervarmen i gamle bakerovner
BAKE KURS PÅ NÆRUM
Påstand: "Bruk og nytte av Ville Vekster er igjen veldig aktuelt!"
Bakgrunn for prosjekt Nøysom Vi må ha ei større samfunnsendring for å få ned forbruket. Norges Bygdekvinnelag vil inspirere til endring og bidra til at vi kan nå FN sitt berekraftsmål 12, som skal
Apr
23
Tue
Flatbrød er ekte norsk tradisjonsmat og vi baker på takke. Hva med å servere egne hjemmebakte flatbrød til 17. mai eller konfirmasjon? 
Den 16. april 2024 arrangerte Selbu Bygdekvinnelag kurs i baking av Selbulemse
"Sprossa"- eller Else Rønnevig som hun heter
Apr
23
Tue
Reidvin-tunet reiser i disse dager et bryggerhus. De skal mure opp en bakerovn og innrede et nytt og et gammelt bryggerhus. I arbeidet med å skape et miljø rundt bakerovnen og alt det den kan brukes
Tirsdag 9. april stilte åtte bygdekvinner opp på Fagerheim skole på Nykirke i Horten kommune
Apr
23
Tue
Hvorfor bruke penger på å kjøpe masse frø og planter, når vi kan samle frø selv og så selv? Vi kan også gi bort og få ulike spennende ting til hus og hage!
Abonner på matkultur