Vinn turutstyr fra Fjellreven

Del de fineste høstøyeblikkene dine med oss. Send inn ditt beste høstbilde til vår fotokonkurranse og bli med i konkurransen om flotte premier.

Høsten er en eksplosjon av farger rett utenfor stuedøren din, ja, høsten er aller best ute.

Husker du også å ta med kameraet eller mobiltelefonen neste gang du er ute på tur, så har du muligheten til å vinne turutstyr og turbekledning av høy kvalitet. Alt du trenger å gjøre er å sende inn dine fineste høstopplevelser til Norges Bygdekvinnelags fotokonkurranse. Tema for fotokonkurransen er «min høsttur», og vi ønsker oss bilder som viser frem turglede, fellesskap og farger.

Send inn ditt bilde med tema: «Min høsttur» innen 2.november 2016. 

Slik deltar du i konkurransen:

- Merk turbildet ditt med #bygdekvinner#bygdaibevegelse#minhøsttur og del det på Instagram.

- På facebook kan du dele bildene dine på www.facebook.com/bygdekvinnelaget eller merke dem med @Norges Bygdekvinnelag.

-Du kan også sende inn ditt bidrag på e-post til anna.villa@bygdekvinnelaget.no. Skriv da en kort bildetekst, samt navn, telefonnummer og adresse.

Vi kårer tre vinnere som vinner flotte turklær fra blant annet Fjellreven og Houdini.

Bildetips:

- Motiver der ting skjer, gir oftest de beste bildene.

- Forsøk å fange en uventet situasjon. 

- Et godt bilde er et godt bilde uansett om det er tatt med en mobiltelefon eller et dyrt speilreflekskamera. Det gjelder å være på rett sted til rett tid.

Lykke til!

Bygda i bevegelse

Fotokonkurransen er en del av Bygdekvinnelagets prosjekt Bygda i bevegelse.  I 2015 og 2016 satser Norges Bygdekvinnelag på å løfte frem hverdagsaktiviteten, og Bygdekvinnelagets lokallag inviterer til fire åpne folketurer over hele landet gjennom de fire årstidene, med fokus på turglede og utemat. Målet er å gi deltakerne positive opplevelser i naturen, senke terskelen for å komme seg ut på tur og motivere flere til å være fysisk aktive gjennom hele året. 

Bli medlem