Hopp til hovedinnhold

matproduksjon

Søndag 5. mars arrangerte Hyen Bygdekvinnelag tapaskurs i Kleppeneset. Dette har vore gjennomført fleire gongar før, har vore ein suksess, og var etterspurd på ny.
«Kjøkkenhagen- ditt skattekammer» Klokkertunet 14.03.23
Tradisjon tro ble Spiskammersprisen for 2023 delt ut på årsmøtet til Vestfold Bygdekvinnelag Vi gratulerer Bjune Gård ved Tone Kihle og Øyvind Bjune og Ramnes Søndre Gård ved Ingunn og Georg
Vi er klare for et nytt kurs med barn og bærekraftig matkunnskap i fokus. Les teksten og meld barna på om dette er noe for dere, førstemann til mølla. Vi gleder oss til nytt kurs!
Mar
27
Mon
Velkommen til flatbrødkurs!
Så gøy, og så flott at denne organisasjonen som gjør en så flott jobb for og med barna våre, at de får en skikkelig klapp på skuldra av matbransjen under Landskonferansen for Restaurant og matfag!
Nordre Modum Bygdekvinnelag var så heldige å ha Maren Wiger på besøk for å fortelle om gamle melsorter produsert av Sigdal Mølle og baking med disse.
Været rår vi ikke over - heldigvis - og da er Gapahuken velegnet auksjonslokale
Mar
27
Mon
Tidlig sommer og på tide å få planter og frø i jorda. Dette er muligheten for å få en "flying start" på dyrkinga i egen hage - om det gjelder blomster, kryddervekster eller grønnsaker. Vi
Abonner på matproduksjon