Hopp til hovedinnhold

Asker Bygdekvinnelag

Turi Aaby

Turi Aaby

Bente Brostrøm

Bente Brostrøm

BLIR NETTSIDENS SUPERBRUKERE GJESTESKRIBENTER?

Vi i Asker Bygdekvinnelag håper det! I over seks år har disse to, Turi Aaby og Bente Brostrøm, lagt inn fine bidrag til nettsiden vår. De gir seg nå mens de er på topp. Takket være dem, ligger Asker Bygdekvinnelags nettside i toppen blant de meste leste nettsidene blant distrikts- og lokallagene.

Turi og Bente har jevnlig lagt inn saker fra bl a medlemsmøtene, merkedagene og sommerturene våre og deltok du ikke selv, kunne du bare lese det de hadde skrevet. Du fikk utbytte av opplevelsen allikevel. De har lagt inn flotte dikt, oppskrifter, mange artikler og ikke minst har de tatt flotte bilder.

Nettsideansvarlig i NBK Helle Cecilie Berger kan fortelle at Asker Bygdekvinnelags nettside, er en av de mest leste så lenge Turi og Bente har vært superbrukere for nettsiden. I fjor hadde de den meste leste saken blant disktriks- og lokallagene. De har faktisk gjort Asker Bygdekvinnelag kjent i hele landet!

Nå gir de seg som skribenter på permanent basis og Asker Bygdekvinnelag vil takke dem for den fantastiske jobben de har gjort! Vi håper de vil fortsette å glede oss med innlegg - nå også som gjesteskribenter.