Hopp til hovedinnhold

Asker Bygdekvinnelag

DET ER IKKE BARE AMERIKA SOM HAR HATT VALG


Asker Bygdekvinnelag har hatt sitt årsmøte og vår "president" heter fortsatt Yvonne Skjulestad og skal lose oss trygt gjennom det neste året!


 


 

Årsmøtet ble holdt den 14. november på Sem Grendehus med 15 stemmeberettigede medlemmer tilstede.  Koronaen må antagelig ta skylden for at vi ikke var flere, men møtet ble forskriftsmessig gjennomført. 

Leder Yvonne ønsket velkommen og Elin Bue Jahn spilte nydelig for oss på tverrfløyte!

Innkalling og saksliste ble godkjent og Ellinor Allergoth ble valgt til møteleder. 

Regnskapet ble godkjent med bemerkning om at det må dateres og underskrives av kasserer og revisorer.  Takket være bidrag fra mange medlemmer viser regnskapet et bra overskudd.

Arbeidsplanen ble godkjent og hjemmesiden vil komme tilbake til de enkelte planene dersom de blir mulig å gjennomføre.

Vi har i løpet av det siste året fått 9 nye medlemmer, noe laget er veldig godt fornøyd med!

Det var ingen inkomne saker til vårt årsmøte, men styret har sendt inn et forslag til fylkesårsmøtet angående kontingenten hvor vi ber om at de tar saken opp med NBK.  Årsmøtet til NBK vedtok at kontingenten skulle være på kr. 680.- og lagene ikke får refundert noe av kontingenten.  Dette er vi sterkt uenige i! Men ingen inkomne saker ble tatt opp på fylkesårsmøtet i  fordi det i år ble holdt digitalt.  Hvis distriktsstyremøtet som er planlagt senere i november kan avholdes vil våre to representanter ta opp saken da.

Liv Kristin Brattum hadde med hilsninger fra Akershus og Norges Bygdekvinnelag.

Valget ga følgende resultat:

Yvonne Skjulestad gjenvalgt, Fredrikke Hegnar Von Ubisch ny, Hanne Walstad ny, Unni Bue og Ellinor Allergot var ikke på valg.  Turi Aaby 1.vara gjenvalgt, og Siri S. Eggesbø 2.vara ny.

Leder takket for tilliten og deretter fikk vi servering, diktopplesning og avslutning med sang.