Hopp til hovedinnhold

Gjerdrum Bygdekvinnelag

Verdenspremiere fra Nils Bjelland Grønvold, som leser fra sin kommende diktsamling "Den grønne boka"

Flotte premier, primært fra det lokale næringslivet

Den bittelille avdelingen fra Nøstesjel, i låven.

Noen fant nytt sommerprosjekt fra Nøstesjel

For aller første gang arrangerte vi strikkefestival, på vakre Sørumstangen i Gjerdrum

Kardemommeknuter med smør og sukker, først og fremst

Masse god saft

Nestlesuppe, i sesong og svært kortreist

Inne i låven var det godt å få ly fra de få regndråpene, og også litt skygge fra sola

Strikkehjelp fra ekspertise Sonja fra Nøstesjel

Nils Bjelland Grønvold hadde også skrevet et helt eget dikt, for dagen, til Gjerdrum Bygdekvinnelag og Den bittelille strikkefestivalen

Den bittelille strikkefestivalen - for aller første gang

Det ble en meget trivelig og flott dag på Sørumstangen, der rundt 50 møtte opp for å strikke, skravle, høre dikt og kjøpe noe godt i kiosken.

Lørdag 25. mai 2024 kl. 12.00 gikk startskuddet for aller første gang for vår strikkefestival på Sørumstangen i Gjerdrum. 

Det var en flott, varm dag i sola, og da det kom noen få regndråper, var det fint å kunne trekke inn under tak i stua eller på låven. 

Sonja fra Nøstesjel hadde tatt med seg varer fra butikken og etablerte en bitteliten avdeling av butikken der, sammen med fine maskemarkører og tilbehør fra MyKnitMania, den kommende nettbutikken til Carina.

I kiosken solgte vi hjemmebakte kardemommeknuter, superlokal og i sesong nestlesuppe, med brød, og rabarbrasuppe med krem, is, samt kaffe, te og kald drikke.

Under programposten "Lytt og strikk" var vi så utrolig heldige at Nils Bjelland Grønvold takket ja på vår invitasjon til å komme og gi oss noen smakebiter fra sin kommende diktsamling "Den grønne boka". Nils er gjermsokning, og da synes vi det er ekstra stas at han vil lese fra boka for første gang, i Gjerdrum. Det ble en flott stund som ble toppet med et spesialskrevet dikt for anledningen. Her er de bare å glede seg til boka kommer, 11. oktober 2024!

Tusen takk til alle som gjestet oss på dagen, til alle de flotte gavene til lotteriet, til Nils som ville ta turen til oss og ikke minst for at vi fikk lov til å tilbringe dagen på et så flott sted som Sørumstangen!