I samtale med Ingunn fra bygdekvinnelaget
I samtale med Ingunn fra bygdekvinnelaget
Solveig signerer boka til ivrige kjøpere
Solveig signerer boka til ivrige kjøpere
Solveig leser og synger
Solveig leser og synger

Boklansering

Suksess for Solveig sitt bokslepp i grendahuset!

Det var med stor spenning både for Solveig og oss i Meisingset BKL vi arrangerte boksleppet sist lørdag, men da vi måtte sette ut like mange stoler og bord som vi hadde satt ut kvelden før, slapp spenningen taket og vi serverte ca. 100 glass med Mozell  med stor ro!

Solveig startet med og lese noen dikt fra boka "HÆM" samtidig som hun fortalte om sin oppvekst på Meisingset og hvordan hun kom i gang med å skrive dikt. Hun var veldig glad for at Meisingset BKL kunne ta jobben med å lansere boka som er trykket på Mediahuset Sunndalsøra. Likeså videoen som Helle Berger har delt med oss på vår nettside og Facebook, der Torill Meisingset har satt bilder til. En video som  både får med Solveigs personlighet og hennes sanger på noen få minutter! Solveig`s sang Hæm gjorde inntrykk og her har Ole Alfsen satt melodi til.
okbadet ble presentert av Solveig og Ingunn, der vi i en "løs tone" snakket om hjembygda, bestemor Anne og hvordan diktene ble til. Tilslutt sang Solveig "Tofotsats" og Ole Alfsen, som har laget melodien og sang med gjorde kvelden til en høydare! Det ble stående applaus og flere blanke øyne var å se da alle takket for seg med å kjøpe boka "HÆM". I alt 82 bøker skiftet eier i løpet av kvelden og det må vi være godt fornøyd med.

Bildene er tatt av Tommy Rustad og teksten er skrevet av Ingunn Talgø.

boklansering, arrangement,
Bli medlem