Hopp til hovedinnhold

Nordre Land Bygdekvinnelag

Bygdekvinneuka 2022

Vi har alltid plass til en til!

Bygdekvinneuka 2022 – Vi har alltid plass til én til!

Fra 20. august tilbys alle nye medlemmer gratis medlemskap ut året. Og er du under 40 år blir det halv kontingent fra og med 2023.

Med Bygdekvinneuka 20.-30. august ønsker vi å skape et felles løft for rekruttering av nye medlemmer. Vi ønsker å vise fram den levende organisasjonen vår og synliggjøre alt som bygdekvinnene bidrar med i bygdene. Vi håper de nye tilbudene kan være med å inspirere til at Bygdekvinneuka kan bli en solid arena for rekruttering.

NYTT i ÅR

  • Fra Ung30 til Ung40. Landsmøtet i Norges Bygdekvinnelag  har vedtatt halv medlemskontingent til medlemmer under 40 år fra og med 2023.
  • Gratis medlemskap ut året for nye medlemmer gjelder nå fra 20. august. Dette forutsetter at medlemskapet for 2023 betales i 2022. Medlemskontingent for 2023 er kroner 740,- og 370,- for medlemmer under 40 år.

 

HVA GJØR NORGES BYGDEKVINNELAG UNDER BYGDEKVINNEUKA?

Vi har vervebrosjyrer og annet informasjonsmateriell som vi kan sende ut til lag som bestiller det. Det går også an å bestille noen eksemplarer av medlemsbladet Bygdekvinner som man kan dele ut på stand. Ta kontakt på post@bygdekvinnelaget.no eller telefon 22054815.

  • Vi vil bidra med å sette fokus på lokal- og fylkeslagenes aktiviteter før, under og etter Bygdekvinneuka. Vi kommer til å dele tips og eksempler fra lokallagene i sosiale medier og lage nettsaker.
  • Vi kommer også til å lage bannere og delebilder som kan brukes av alle lag i forbindelse med Bygdekvinneuka. Disse kan lastes ned fra bygdekvinnelaget.no

AKTIVITETER

Vi håper at Bygdekvinneuka vil inneholde en masse forskjellige aktiviteter rundt omkring i landet, og at nettopp laget ditt har lyst til å bidra. Om ikke ditt lokallag allerede har planlagt en aktivitet i Bygdekvinneuka, er det ikke for sent. Hva med å arrangere informasjonskveld for nye medlemmer? invitere til blåtur i nærområdet, ha «bli-kjent-kveld» over bålpanna, eller invitere til et annet åpent arrangement.