Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

Bøndenes Hus Kolberg

Om Onsøy Bygdekvinnelag

Onsøy Bygdekvinnelag – et av lokallagene i Fredrikstad

Vårt lokallag er en del av Norges Bygdekvinnelag som er en frivillig organisasjon med lokale lag i hele landet. Vi står for et åpent og inkluderende fellesskap, og lokallaget skal være en møteplass for kvinnene i Onsøy og omegn.Vi er medeier i Bøndenes Hus Kolberg og siste mandagen i mnd. avholder vi medlemsmøtene våre her.På Elingaard Herregård har vi også en vevstue og her blir det arrangert to vevkurs i året.

Å være med i Onsøy Bygdekvinnelag er sosialt og trivelig, og vi har mange ulike aktiviteter, som matlagingskurs, strikkekvelder, foredrag, turer, hyggelige treff i bygda og mye mer.To dager i uken serverer vi elevene på Slevik barneskole havregrøt til frokost og vi hjelper til med strikkeundervisning på Manstad barneskole.

Du kan selvfølgelig være med på det som passer for deg, og holde på med det du har lyst til, og har du begrenset med tid kan du være støttemedlem.Kanskje vil du være med på vårt neste møte? Du er velkommen til å sjekke ut om Bygdekvinnelaget passer for deg, for alle våre møter er åpne.