Hopp til hovedinnhold

Rendalen Bygdekvinnelag

Simen Almås- positiv endring

Simen Almås- positiv endring

Finne vei

Finne vei

Oct
05
Wed

Åpent foredrag med Simen Almås - "Positiv endring"

Åkrestua, Fagertun skole i Rendalen
-

FOREDRAG FOR VOKSNE
Onsdag 5. Oktober inviterer Rendalen bygdekvinnelag, Stor-Elvdal Mental Helse, Rendalen kommune & Åwesome Events med på foredrag med Simen Almås der fokuset settes på tematikk innenfor psykisk helse: livsmestring, identitet, kropp og selvbilde.
Dette er en del av markeringen av Verdensdagen for psykisk helse. Det vil bli kaffesalg fra 18.30 og etter foredraget. Velkommen til alle:)

Simen tar for seg livsglede og livsmestring, der fokuset er på hvordan hver enkelt kan endre livet sitt fra negativt til positivt. Siden 2017 har han reist landet rundt og holdt godt over 500 foredrag om sin vei "Tilbake til livet". I dag er han en av Norges fremste og mest ettertraktede foredragsholdere innen psykisk helse.

Simen har selv gått gjennom traumatiske opplevelser i ung alder, og i foredraget går han i dybden på hvordan man som ung kan håndtere små og store livsutfordringer. I foredraget setter Simen fokus på hvordan vi som voksne kan hjelpe ungdommer med å håndtere livsutfordringer. Dette er et foredrag som setter livet i perspektiv og som gir ord til ettertanke. 

Tematikk:
- Hvordan møte ungdommer som sliter psykisk og går gjennom tøffe perioder/hendelser?
- Hvordan ruste ungdom til å takle utfordringer?
- Hvilke redskaper kan vi bruke for å oppnå større åpenhet mellom voksen og ungdom?