Hopp til hovedinnhold

Meisingset Bygdekvinnelag

Ingredienser til spinat- og grønnkålsuppa

Ingredienser til spinat- og grønnkålsuppa

Foccaciadeigen klar til å heves

Foccaciadeigen klar til å heves

Kjempegode thailandske "karryboller"

Kjempegode thailandske "karryboller"

KvinnerUT - Vi lager mat sammen


Trivelig matkveld på skolekjøkkenet

På menyen sto spinat- og grønnkålsuppe som Anne Lise hadde sørget for oppskriften til. Det begynte snart å dufte herlig av hvitløk og andre grønnsaker og krydder på kjøkkenet. Samarbeidet gikk utmerket, og snart sto også foccaciadeigen til heving. Mens vi ventet på maten gikk praten livlig, mest på norsk og littegrann på fingerspråket. Flere flittige damer hadde også tatt med strikketøyet, det kom selvsagt også fram mens vi ventet.

Både suppa og brødet var utmerket, og som en ekstra bonus fikk vi også nydelige thailandske "karryboller". Disse var ukjente for de fleste av oss, de består av deig fylt med grønnsaker og kjøtt fritert i olje, og med herlig karrysmak. Etterpå avsluttet vi med kaffe og litt søtt attåt.

Vi gleder oss til neste gang, da skal vi lære å lage mat fra Syria!