Hopp til hovedinnhold

Råde Bygdekvinnelag

Dorthe Johansen er utdannet ernæringsfysiolog, er daglig leder i «Grønn Pause», mat-og miljøveileder hos DEBIO, samt at hun veileder og holder kurs som ernæringsfysiolog i DetGuleHuset i Moss.

Dorthe serverte oss deilige smaksprøver basert på urkornet Bygg.

Deilig salat basert på bygg, spekeskinke, ost og melon

Salater med Bygg metter mer

Dessert laget av Bygg. Nam...

Et velsmakende medlemsmøte med kornsorten "Bygg" som tema


Et av årets temaer i NBK’s program er «Bygg»- og vi oppfordret våre medlemmer til å komme på gårdagens medlemstreff for å få vite mer om dette superkornet. I går holdt Dorthe Johansen foredrag på vårt medlemstreff og serverte nydelige smaksprøver av retter basert på dette kornslaget.

Her var det mye informasjon om urkornet Bygg som mange av oss ikke visste. Vi er så heldige å ha et nytt styremedlem hos oss; Dorthe Johansen, som er utdannet ernæringsfysiolog, daglig leder i «Grønn Pause», mat-og miljøveileder hos DEBIO, samt at hun veileder og holder kurs som ernæringsfysiolog i DetGuleHuset i Moss. Vi fikk med oss en flott presentasjon av mange av hennes virker og idèer, og hun delte også oppskrifter og informasjon. Dette ble en særdeles hyggelig kveld - med god lærdom og deilig mat. Tusen takk til Dorthe!