Hopp til hovedinnhold

Vestfold Bygdekvinnelag

Bygdekvinner på lading

Vestfold Bygdekvinnelag og Telemark Bygdekvinnelag inviterer til


Bygdekvinner på Lading


Quality Hotell Skjærgården 25.-26. mars 2022
Vi lader opp med spennende foredrag, middag fredag,
lunch lørdag og tid til hygge og prat!


Vi starter fredag kl 18.00 (innsjekk fra kl. 16.30) og avslutter lørdag kl 16.00
Velkommen til ALLE by- og bygdekvinner, gårdskjerringer og bygdeungdom

Program

Fredag

Åkerkvinnene er ett gründernettverk med seks kvinner i Brunlanes - Larvik kommune. De har hver sine bedrifter som kombinerer landbruk/ hagebruk med opplevelser på ulike måter. Sammen er Åkerkvinnene et nettverk for støtte, inspirasjon, videreutvikling og kompetanseheving for den enkelte. Åkerkvinnene viser at verdiskapingen i landbruket kan gjøres gjennom tett og godt samarbeid.

 

Lørdag 

Kristin Saggel har vært birøkter i snart 10 år. Hun er lærer på videregående skole og brenner for formidling av birøkt og insektenes viktige rolle i økosystemet og formatproduksjonen. Hun har holdt kurs i birøkt for Skien birøkterlag i flere år. I tillegg har hun holdt diverse foredrag og kurs for voksne og for barn i barnehage, grunnskole og videregående skole.

 

Ting med Tang I 2016 startet Anne Lise og Bjørn firmaet Ting og Tang. De hadde et stort ønske om å ta i bruk denne så alt for lite utnyttede og næringsrike ressurs som finnes langs hele kysten vår. De holder kurs og tang safari, her deler de av deres kunnskap om ressursen tang og tare. Målet er å forvandle det mystiske i fjæra til deilig hverdagsmat.

 

 

Gry Hammer er forfatter, matentusiast, fermenterings ekspert, yogalærer, spesialist på eteriske oljer og opptatt av mennesket og jorda som en helhet. Hun har hatt en lang og tornefull helsereise, hvor hun har testet ut de fleste dietter i jakten på bedre helse. Ingen diett har gjort henne mer robust enn våre forfedres godt gjemte matskatter, sier hun. Hun har en sterk kjærlighet for medisinsk mat. I det begrepet inngår langtidskokt kraft, melkesyregjærede og levende matvarer.

 

 

Pris per pers:

Dobbeltrom: kr 2970,- Enkeltrom: kr 3100,- Dagspakke: kr 1700,- 

Påmelding innen 10.02.22, ta gjerne med en venn! 

Påmelding= innbetalt beløp merket med ditt navn,

og hvem du ev. vil dele rom med

til kontonr.:2480 30 35535

Kontaktperson Helene Flo Kjennerud 982 19 789

 

 

invitasjon_bygdekvinner_pa_lading_2022_18_jan._2022.pdf