Gustav Koot med et rikt utvalg bondekvinner fra Hillestad rundt seg
Melk som skal bli til ost
Anne K Auen og Hanna Marie Hillestad lytter til Gustav som forteller om osteproduksjonen
Eneste hanen i kurven, Sverre Foss, er alltid levende interessert i sine sambygdinger
Trine Steen, Danielle Koot, Mimi Vooren, Hanna Marie Hillestad og Gustav Koot

Besøk på Skaarbu Gård

Dyktige nederlendere kommer til Norge og gjør seg positivt bemerket. Det er ingen nyhet. De tør! De tror på det de driver med og de gir seg ikke ved første hindring. Slik også med Gustav Koot og familien hans som driver Øvre Skarrebo - Skaarbu Gård - etter økologiske prinsipper.

Den eneste i bygda, såvidt vi vet.

Hans ost er viden kjent.

Vi var så heldige å få komme og se hvordan gården drives. Med medbragt kaffe og kaker troppet vi opp en maidag for å lære mer om økologisk gårdsdrift og hvordan hans berømte ost ser dagens lys.

Bli medlem